Перемога “Маяка” і нічия у Цибулевому

Відбулися перші матчі 1/2 фіналу Кубка Знам’янського району з футболу серед аматорів.

У Цибулевому місцева «Нива» протистояла ФК «Дмитрівка». У середині тайму гостям вдалося відкрити рахунок. Захисник господарів у власному штрафному майданчику порушив правила проти Сергій Грузина і сам потерпілий реалізував пенальті. Через шість хвилин після прострілу з правого флангу Бори Сафронов зрівняв рахунок. Ще до перерви господарі вже вийшли вперед. Знову до взяття воріт призвела активність на правому фланзі, передачу звідки замкнув Сергій Білоголовий. У другому таймі гостям вдалося зрівняти рахунок. Андрій Радченко зі штрафного поцілив під перекладину воріт суперника – 2:2.

У Богданівці теж вийшов результативний матч між «Променем» і «Маяком». Гостям вдалося забити швидкий м’яч, який на рахунку Едмона Мхітаряна. Андрій Сітнченко на 39-ій хвилині матчу зрівняв рахунок. Але наприкінці тайму «Маяк» знову завдяки голу Мхітаряна вийшов вперед. На початку другого тайму «Маяк» збільшив перевагу у рахунку до двох м’ячів. На 70-ій хвилині матчу Владислав Письменюк, який як і Мхітарян, оформив у цьому матчі дубль, збільшив перевагу у рахунку. Далі команди обмінялися голами. Спочатку Євгеній Чурік реалізував пенальті, остаточний рахунок встановив Олександр Зайцев. Далі ще було обопільне вилучення: у господарів поле завчасно залишив Сергій Завальнюк, у гостей – Владислав Письменюк. «Маяк» святкував перемогу з рахунком 5:2, яка дозволить себе більш вільно відчувати у домашньому матчі-відповіді кубка району.

«Нива» (Цибулеве) – ФК «Дмитрівка» – 2:2 (2:1) (Сафронов, 28; Білоголовий, 39 – Грузин, 22; Радченко, 69)
«Промінь» (Богданівка) – «Маяк» (Трепівка) – 2:5 (1:2) (Сітніченко, 39; Чурік, 74 (пен) – Мхітарян, 12, 45; Письменюк, 47, 70; Зайцев, 76)

3-4 серпня відбудуться матчі-відповіді Кубка Знам’янського району.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко