Хлібодар став володарем Відкритого кубку Суботцівської сільської ради

Відбувся розіграш Відкритого кубку Суботцівської сільської ради з футзалу сезону 2021 року.

Участь у змаганнях взяли сім команд, які були поділені на дві групи. У групі А грали богданівський Промінь, петрівський Титан, мошоринське Рос Агро та ФК Дмитрівка. У групі Б було три команди – цибулівська Нива, суботцівський Хлібодар та володимирівський Кристал. За підсумками групового етапу сформувалися наступні півфінальні пари Нива – Промінь та Хлібодар – Титан. У першому півфіналі турніру спостерігалася напружена гра. Нива відкрила рахунок. Богданівська команда протягом короткого інтервалу часу відповіла трьома голами. Але далі Нива змогла перехопити ініціативу у матчі та вирвати перемогу з рахунком 7:5. В іншому півфіналі суботцівський Хлібодар з рахунком 2:0 переміг Титан.

У матчі за третє місце богданівський Промінь без проблем переграв Титан – 7:1. У вирішальному матчі турніру Нива повела у рахунку. Але ще у першому таймі матчу Хлібодар у короткий інтервал часу забив аж 5 голів. У другому таймі матчу Нива, розігруючи п’ятого польового гравця, змогла відіграти три голи – 5:4. Далі Хлібодар забив один гол – 6:4. Наприкінці матчу Самсоненко перекидав голкіпера Ниви Постільняка, який зіграв рукою за межами штрафного майданчику і отримав друге попередження. У меншості Нива не змогла відігратися і матч завершився з рахунком 6:4. Переможцем турніру став суботцівський Хлібодар.

На церемонії закриття змагань Хлібодар отримав кубок та золоті нагороди. Команди Нива та Промінь відповідно отримали срібні та бронзові нагороди. Індивідуальними грамотами були відзначені учасники змагань. Найкращим гравцем став Роман Дарьєв (Хлібодар), найкращим воротарем – Олександр Шеховцев (Промінь), найкращим тренером – Олег Колюка (Хлібодар).

Змагання відбулися за сприяння відділу освіти, культури, молоді та спорту Суботцівської сільської ради (начальник – Віта Сидоренко) та Знам’янської районної федерації футболу (голова – Анатолій Головатенко). Також висловлюємо слова вдячності за допомогу у проведенні змагань секретарю Кропивницької міської ради Олегу Колюці та керівництву міста Знам’янка (міський голова – Володимир Сокирко) за надання спортивного залу міської КДЮСШ.